• CLUB FM +/- 50 

Activitatea demarată în anul 2019 se adresează membrelor Asociației pentru a ne cunoaște mai bine. Întâlnirile clubului se centrează în jurul zilelor de naștere ale fiecăreia dintre noi, ocazie cu care, într-un cadru festiv, plăcut și relaxant, petrecem câteva ore împreună, facem cunoștință cu noile membre care s-au alăturat Asociației, discutăm despre proiectele aflate în desfășurare și dezbatem propuneri de noi proiecte.

  • Woman Walk the World/Femeile înconjoară pământul  

Activitatea se adresează atât membrelor cât si beneficiarelor asociației si constă într-o plimbare în natură. Cu această ocazie petrecem câteva ore împreună, ne plimbăm, ne relaxăm, ne cunoaștem mai bine, promovăm mișcarea(mersul pe jos), ACWW și Asociația Femeia Mileniului III.

  • Bursele pentru copii de liceu din mediul rural 

Poiectul se desfășoară pe perioada anului școlar și se adresează unor tinere provenite din mediul rural, cu o situație materiară precară, dar cu rezultate foarte bune la învătătură, cărora Asociația le-a oferit lunar o sumă de bani pentru acoperirea unei părți din costuri: procurare hrană/ îmbrăcăminte/încălțăminte,  rechizite școlare, manuale, material didactic pentru întregul an școlar.

Beneficiarele proiectului s-au implicat ca voluntare în alte proiecte desfășurate de Asociație, au fost îndrumate și consiliate de membrele Asociației, devenind mai încrezătoare și mai “puternice”.